subscribe to the RSS Feed

Sunday, October 21, 2018

unu

Posted by Vali Balcan on March 1, 2011

E primăvară sau un început al ei cu astenii aparte şi cuvinte goale de sens. E o trecere caldă în plămânii îngheţului, un motiv pentru lene, ca o lentoare a fiecărui sentiment. Cumva oamenii se cred pe cuvinte, cumva speranţa apare din neant, dar luând totul pe bune, cu sens şi formă, iarna e încă aici. Trecerea asta e doar matematică pentru că frigul încă alungă voia bună, iar toate formele de viaţă dorm sub imensul strat de zăpadă.

E primăvară sau un început al ei, iar steaua nordului (ce obişnuia să-mi călăuzească în fiecare dimineaţă paşii spre casă) pare să apună pentru totdeauna. Nu e astenie ci doar acceptarea ordinii naturale.

E primăvară şi cu ocazia asta dau o carte buna pentru cea mai frumoasă poezie sau pentru cel mai frumos text. (Lasă-mi un comentariu cu o poezie sau cu un text scurt, completează cu o adresă de e-mail validă, iar mâine dimineaţă anunţ câştigătorul. Comentariile le voi publica doar cu acordul vostru).

UPDATE: Aseară, în urma unor probleme tehnice, blogul a fost offline pentru câteva ore și nu s-au putut trimite comentarii. De aceea am decis să prelungesc concursul până deseară la orele 20:00 și totodată să mai pun o carte în joc.

Please follow and like us:

home | top